Over bestbuysolar

BestBuySolar streeft ernaar om je de beste prijs-kwaliteitverhouding in zonne-energie oplossingen aan te bieden. BestBuySolar gebruikt uitsluitend premium kwaliteit zonnepanelen en montagemateriaal zodat u vele jaren plezier heeft van ons product.

We zijn een jong en ambitieus bedrijf en met ruim 2.700 gemonteerde installaties hebben we enorm veel ervaring. Je bent verzekerd van ervaren en deskundig advies en montage.

Ons team bestaat uit jonge, ervaren medewerkers. We doen wat we leuk vinden en dat merk je. We willen niet de grootste aanbieder van zonne-energie in Nederland worden; wel streven we naar de hoogste klantwaardering. BestBuySolar staat voor eerlijk advies gericht op uw wensen en uw woonsituatie.

BestBuySolar is je partner gedurende het gehele traject van oriëntatie, advies, verkoop, montage en afterservice.

We geloven in de kracht van mond-op-mondreclame en steken daarom geen tijd en geld in dure marketingcampagnes. Daarmee besparen we geld en kunnen we onze tarieven aantrekkelijker houden dan andere aanbieders!

We voeren al onze activiteiten in eigen beheer uit. We werken uitsluitend met onze eigen monteurs en verzorgen onze eigen inkoop. Dat garandeert een hoge kwaliteit en een lage kostenstructuur, die we vertalen naar aantrekkelijke prijzen voor nieuwe klanten.

Iedere nieuwe klant kent een klant van ons, dat is ons streven!

BestBuySolar is je partner in zonne-energie voor particulieren en het mkb-segment. No-nonsense, eerlijk, premium kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We bieden superieure (after)service want iedere klant is belangrijk voor ons en we streven naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. BestBuySolar scoorde in een onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek een 9,2 op een schaal van 10. Een resultaat waar we trots op zijn en een score die bevestigt dat we onze afspraken nakomen.

Wil je ook klant worden of even “sparren” en de mogelijkheden bespreken? Laat ons weten wat je graag zou willen weten,dan nemen we contact met je op. Je kunt hierbij aangeven of je voorkeur uitgaat naar telefonisch contact of contact via e-mail.

Waarom kiezen voor bestbuysolar?

Beste prijs voor premium kwaliteit.
Gegarandeerd een korte terugverdientijd.
Geen energierekening meer.
Snelle levering en binnen 6 weken gemonteerd.