Aantal panelenCapaciteitBijzonderheden
195.700 KwHParallel geschakeld o.b.v. SolarEdge

Op een zonovergoten woensdag in mei is ons monteursteam neergestreken in Gouda. Hier staat een mooie klus te wachten op een plat dak. We gaan hier dertien premium zonnepanelen met hoog vermogen van LG Solar monteren. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan verder!

Een speciale onderconstructie

Bij het werd gebruik gemaakt van een rails waarop de zonnepanelen werden bevestigd. Bij de klus in Gouda gebruiken we echter een speciale onderconstructie die speciaal is ontwikkeld voor zonnepanelen op platte daken. Dit zogenaamde dubbel landscape XL frame geeft ons de mogelijkheid om twee zonnepanelen boven elkaar te bevestigen. Hierdoor kunnen wij de ruimte op het platte dak maximaal benutten. Deze zonnepanelen worden in een landscape formaat gemonteerd. Daarnaast biedt het XL frame de mogelijkheid om een zonnepaneel ‘portrait’ – oftewel ‘staand’- te monteren. Een zeer veelzijdige constructie dus, die verschillende mogelijkheden biedt.

Monteurs met inzicht

zien dat een goede voorbereiding het halve werk is. Vandaag laten onze monteurs zien dat zij de andere helft van het werk zijn. Een opdracht kan namelijk tot in de puntjes voorbereid zijn, op de installatie dag zelf kun je altijd tegen zaken aanlopen. Onze monteurs kunnen echter zeer snel handelen en hebben het inzicht om te anticiperen. Na een heerlijke lunch gemaakt door de klant en een dag hard werken, zijn de zonnepanelen klaar voor gebruik. Het eindresultaat is een parallel geschakeld zonne-energiesysteem bestaande uit dertien panelen dat is gemonteerd op de speciale XL frames voor platte daken.

Benieuwd wat een zonne-energiesysteem op uw dak kost én oplevert? Vraag hier een offerte aan en wij staan u bij met persoonlijk en eerlijk advies.

Een dak met zonnepanelen in Gouda
Bovenaanzicht van zonnepanelen

Een uitmuntend zonnepaneel

Naast de speciale onderconstructie werkten onze monteurs in Gouda ook met een kwalitatief zeer hoogwaardig zonnepaneel: de LG NeON2 All Black 325 Watt piek. Dit paneel blinkt uit op drie punten. Met 325 Watt piek is het vermogen van dit zonnepaneel zeer hoog Daarnaast is dit zonnepaneel op esthetisch gebied een grote speler, dankzij het volledige zwarte uiterlijk. Tot slot springt de garantie van dit paneel in het oog, want zowel de fabrieksgarantie (25 jaar) als de rendementsgarantie zijn uitmuntend.

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de installatie van zonnepanelen u kost én oplevert? Wij staan u bij met persoonlijk en eerlijk advies.