wandelen met kind op strand

Caspar

Caspar

Elektricien

Het is erg fijn hoe we met het team samenwerken. Iedereen heeft zijn eigen taak in het installatietraject. Van de adviseurs tot aan ons als monteur of elektricien.

Het is erg fijn hoe we met het team samenwerken op een gezellig manier.

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Het is erg fijn hoe we met het team samenwerken. Iedereen heeft zijn eigen taak in het installatietraject. Van de adviseurs tot aan ons als monteur of elektricien. Verder vind ik het team waarmee ikzelf samenwerk erg leuk en gezellig. We werken hard om alle projecten netjes af te ronden. Het is dan extra leuk dat dit op een gezellige manier kan.

Ik ben het meest trots op…

Er is niet één specifiek project waar ik het meest trots op ben. Het geeft mij juist een heel trots gevoel iedere keer dat we als team een installatie afronden. Hierdoor is natuurlijk de klant blij en tevreden. Maar ook de adviseur die er veel werk in heeft gestoken. Het moment dat je de foto’s van een installatie deelt in de groepsapp en de mooie reactie ziet. Dat geeft enorm veel voldoening.

Ik moest het hardst lachen toen…

Een collega van mij het woord ‘aluminium’ maar niet goed kon uitspreken. We hebben met zijn allen de hele dag dubbel gelegen, telkens wanneer hij dit probeerde. Inmiddels ontwijkt hij het woord tactisch, maar als ik hieraan terugdenk moet ik nog steeds grinniken.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Het liefste ben ik samen met mijn kind. Lekker samen wandelen en erop uit. Het vaderschap kan soms vermoeiend zijn, maar de mooie momenten tellen dubbel. Verder kan ik heerlijk ontspannen tijdens een potje gamen. Eigenlijk maakt het niet uit wat, zo lang ik er maar in kan opgaan.

Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Pizza! Italiaans eten is gewoon het lekkerste eten dat er bestaat.

pizza italiaans eten