foto van rutger

Rutger van den Hoogen

Rutger van den Hoogen

Coördinator Support en Operations

Ik ben dus Rutger van den Hoogen. Mijn hoofdtaken als coördinator Support en Operations zijn voornamelijk de inkoop, het magazijnbeheer, het opstellen van werkvoorbereidingen en de overall planning. Kort gezegd ben ik er verantwoordelijk voor dat de teams de juiste materialen meekrijgen en dat de teams zo goed mogelijk voorbereid richting de installaties vertrekken. Daarnaast zorg ik ervoor dat het traject na een succesvol opgeleverde installatie juist gecoördineerd en uitgevoerd wordt.

“Zolang ik maar samen met familie of vrienden lekker kan eten onder het genot van een drankje.”

Hoe ervaar je de samenwerking met het team

Ik vind het een mooie uitdaging om samen met de teams een installatie succesvol op te leveren. Of het nu gaat om een installatie uit het boekje of om een installatie waar we voor bepaalde (onverwachte) uitdagingen komen te staan. In deze laatste gevallen geeft het echt een goed gevoel als ik samen met het team op een gerichte en vlotte manier nog diezelfde dag met een oplossing kan komen voor de klant.

Ik ben het meest trots op…

Hoe we in deze bijzondere tijden – die voor iedereen nieuw zijn – alle uitdagingen die op ons pad komen succesvol weten te tackelen. Helaas hebben ook wij door de coronasituatie te maken gehad met bijvoorbeeld geannuleerde leveringen of andere tegenslagen. Toch is het gelukt om alle zaken op te lossen en alle installaties op te leveren naar tevredenheid van onze klanten. Daar ben ik best een beetje trots op.

Ik moest het hardst lachen toen…

Ik na heel lang speuren op het internet eindelijk gelaatschermen – dit zijn plastic schermen die voor het gezicht gedragen worden – had gevonden voor onze elektriciens. Uiteindelijk bleek het bij de levering om gelaatschermen te gaan voor het grasmaaien. Deze hebben geen dicht plastic dat voor het gezicht zit maar gaas. Laten we zeggen dat het de beste overkomt…

picnic op een grasveld

 Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Wanneer het weer kan en mag zou ik het liefst uit eten gaan. Of het nu op een terras is of op een kleed in het park. Dat maakt me eigenlijk gezegd niet uit. Zolang ik maar samen met familie of vrienden lekker kan eten onder het genot van een drankje.

Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Zelfgemaakte Turkse pizza’s. Hier mag je me zelfs ‘s nachts voor wakker maken. Reden genoeg toch?!