Timo Schoormans

Timo Schoormans

Accountmanager

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Ik ervaar het werken bij BBS als prettig. Dit komt doordat wij in een leuk team werken en er veel vrijheid is. Voor mij zijn dit twee belangrijke factoren.

Bij elk compliment van een klant denk ik: ‘dat hebben we toch weer goed gedaan’.

Hoe ervaar je de samenwerking met het team

In ons team staan de neuzen dezelfde kant op. Alles is erop gericht om onze klanten zo goed als mogelijk bij te staan en de installaties op een goede manier af te ronden. Doordat iedereen hetzelfde doel nastreeft, is de samenwerking fijn. Ik heb hierdoor het gevoel dat je er in ons team nooit alleen voor staat.

Ik ben het meest trots op…

Wanneer ik met het team de installatie goed en netjes aflever. Regelmatig krijgen we een compliment van een klant. Dan denk ik ‘dat hebben we toch weer goed gedaan’.

Ik moest het hardst lachen toen…

Ik kan geen specifiek moment noemen. Dit komt omdat er over het algemeen veel wordt gelachen op de werkvloer. Dat maakt het ook zo’n gezellig team. Gelukkig zijn er ook genoeg momenten dat we serieus aan het werk zijn, maar dat stukje ontspanning af en toe is erg prettig.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Wandelen met hond in het bos

Het klinkt erg cliché, maar ik ben het liefst samen met mijn vriendin. We verwachten samen ons eerste kindje. Het wordt een meisje, yeah! Daarnaast loop ik ook graag met de honden in het bos en ga ik graag naar het strand.


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Ik houd ontzettend veel van lekker eten. Daarom kan ik niet 1 gerecht kiezen. Ik ga regelmatig uit eten om verschillende gerechten te proeven. Dus het antwoord op deze vraag moet ik echt schuldig blijven.