Vrouw die een glas roséwijn vasthoudt.

Viviane BestBuySolar

Viviane

HR / backoffice

Hi iedereen! Ik ben Viviane, maar ik reageer eigenlijk beter op Viev. Allereerst ben ik de helft van een team van 2. Mijn collega Serina is de andere helft. Samen regelen wij dat de gehele administratie soepel verloopt. Naast onze administratieve taken regelen we ook de planning.

Tot slot ben ik naast de backoffice ook het eerste aanspreekpunt als het gaat om ICT vragen. Hierin heb ik nog het een en ander te leren, maar ik vind dit een leuke uitdaging.

“Het eerste woord wat me te binnen schiet is ‘positief’!”

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Het eerste woord wat me te binnen schiet is ‘positief’! Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Hoe ervaar je de samenwerking met het team?

Fijn, het is een kleiner bedrijf waardoor je iedereen kent en ook snel kan schakelen. Zoals ik eerder al zei, is dat ik de helft ben van een team. En ik moet zeggen dat ik het ook wel getroffen heb met Serina. Er is ruimte om te lachen en dat doen we dan ook geregeld.

Ik ben het meest trots op…

De Samenwerking tussen Serina en mij!

Ik moest het hardst lachen toen…

Ik heb niet één specifiek voorbeeld. Wel is er nog geen dag geweest dat ik niet heb gelachen.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Dan hoop ik dat je me tegenkomt in de zomer of lente of in ieder geval als het 20 graden of warmer is. De kans is groot dat je mij tegenkomt met een heerlijk rose’tje op een leuk terras in een sfeervolle binnenstad. Bijvoorbeeld Harderwijk. In de winter en zeker in december kan je mij geregeld vinden op een van de Europese kerstmarkten. Alleen de glühwein sla ik over!

Vrouw die een glas roséwijn vasthoudt.


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Gezien mijn antwoord ‘kerstmarkten’ op de vorige vraag zou je natuurlijk meteen ‘curryworst’ zeggen, maar nee. Hoewel ik dat ook echt lekker vind, springt er één gerecht echt uit voor mij. Waar deze vraag vaak beantwoord zal worden met sushi, pizza, of een fancy stukje Wagyu biefstuk geldt dat voor mij niet. Mij maak je het meest blij met zelfgemaakte hachee!