Wat levert het op?

Je geld investeren in zonne-energie is een van de meest financieel aantrekkelijke investeringen die je kan doen. Niet voor niets worden er dit jaar weer mee zonne-energiesystemen aangelegd dan vorige jaren. Doe ook verstandig en gebruik de ruimte die je toch al hebt: je dak, je veranda of dakkapel zijn prima plaatsen om zonnepanelen op te monteren.

Veel klanten zijn je al voorgegaan! Je spaargeld laten beleggen door een dure bank, het zogenaamde private banking, levert minder geld op dan investeren in zonne-energie.

Je spaargeld op je spaarrekening laten staan, levert je momenteel nagenoeg niets meer op en als je pech hebt moet je ook bijbetalen door de rendementsbelasting.

Zonne-energie biedt je gegarandeerd een hoger rendement!

Opbrengsten
Met een rendement van ca. 20% over je investering kies je voor de meest rendabele belegging die je kunt doen. Je geld op een spaarrekening laten staan levert je in 20 jaar minder rendement op dan 1 jaar investeren in zonnepanelen.
Nu is de tijd
Daarnaast is zonne-energie duurzaam en is het niet de vraag “of” maar “wanneer” je gaat investeren in zonnepanelen. Sluit je aan bij vele anderen en maak ook 20% rendement over je spaargeld.

Rekenvoorbeeld

Als je 2.995 euro 10 jaar op de bank laat staan, levert je dat na 10 jaar sparen 256 euro rente op. 2.995 euro investeren in zonne-energie levert in 10 jaar 6.270 euro op. Dat is 24 keer zo veel!

Los van het mooie financiële rendement maak je jezelf onafhankelijk. Je bent tenslotte je eigen energieleverancier geworden. Je energie rekening is gedaald naar een paar tientjes of zelf naar nul euro, en dat voor de komende 25 tot 30 jaar. Dat klinkt aantrekkelijk, toch!

Rendementsgrafiek

Dan is er natuurlijk nog het groene karakter van zonne-energie. Iedere dag lever je met je eigen opgewekte zonne-energie een bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot en daarmee het terugdringen van het broeikaseffect.

Velen gingen je al voor en zoals de slogan al zegt, “een beter milieu begint bij jezelf”. Wacht daarom niet langer; zet de eerste stap om energie onafhankelijk te worden en laat je voorlichten wat BestBuySolar voor je kan betekenen.  Een van onze adviseurs zal je in begrijpelijke taal uitleggen welke mogelijkheden er zijn en welke besparing je kunt realiseren.

Vraag een offerte aan!