Bij BestBuySolar hebben we het ons tot doel gemaakt u op onze eigen unieke wijze bij te staan tijdens het aanschaffen van zonnepanelen. In Almere en ook in de rest van Nederland heeft dit geleid tot duizenden succesvolle installaties. Onze klanten voelen zich thuis bij onze BestBuySolar-methode. Maar wat maakt deze methode zo eigen en uniek?

1. Eerste persoonlijke contact

De manier waarop klanten bij ons terecht komen verschilt: de een heeft een goede aanbeveling van zijn of haar tevreden buurman, de ander heeft ons simpelweg online gevonden.

In beide gevallen volgt het eerste persoonlijke contact direct na binnenkomst van de offerte aanvraag. In tegenstelling tot veel andere, vaak grotere, bedrijven vinden wij het belangrijk een eerste kennismaking te hebben met de mensen achter de offerte aanvraag. Een mail met aanvullende vragen, een telefoontje om elkaar te leren kennen of direct een persoonlijke kennismaking thuis. Het zorgt er direct voor dat u weet met wie u te maken heeft.

2. Eerlijk en vrijblijvend advies

Op basis van het eerste persoonlijke contact en uw offerteaanvraag gaan wij aan de slag. We werken met een softwareprogramma mede ontwikkeld door de TU Delft, kunnen wij uitgebreid passen en meten met de afmetingen van de zonnepanelen op uw dak. Dankzij ons onafhankelijke karakter kunnen wij voor u ieder zonnepaneel vergelijken om tot de beste prijs-kwaliteit optie te komen met de hoogste stroom opbrengst.

3. Alles op een rij

Het kopen van zonnepanelen is geen dagelijkse bezigheid. We beschrijven in onze offerte daarom zo helder mogelijk wat de mogelijkheden zijn, wat het u oplevert en hoeveel het kost.

4. Professionele installatie

De kogel is door de kerk! U krijgt uw eigen zonnepanelen installatie. Wij gaan de benodigde materialen voor u bestellen en plannen samen met u een installatie datum in. Op de dag zelf zal een van onze eigen professionele monteursteams de werkzaamheden nogmaals rustig met u doorspreken. Na een volle dag is de installatie van uw zonnepanelen afgerond. De zonnepanelen zullen direct energie opwekken en de monteur zal u uitleggen hoe de opbrengst van de zonnepanelen voor u inzichtelijk is.

5. Service achteraf

Ook na het eerste contact, het vrijblijvende advies en de professionele installatie blijven wij uw duurzame partner. Allereerst kunt u gebruik maken van onze gratis btw-teruggave service waarmee u flink bespaart op de kosten van uw zonnepanelen. Verder krijgt u bij ons 10 jaar garantie op de montage, een goed gevoel om op terug te kunnen vallen als dat nodig is. Mocht er iets aan de hand zijn met uw zonnepanelen op het dak of heeft u een vraag? Dan zijn wij één belletje van u verwijderd.

En mocht u een goede vriend, verre kennis of familielid hebben die interesse heeft in zonnepanelen op het dak, dan horen wij het uiteraard graag!