Zonnepanelen in Almere Oosterwold: uitgebreide voorbereiding, prachtig resultaat

Iedere week verblijden we jullie met een informatief kennisblog over zonnepanelen of een projectblog over een mooi, bijzonder of ‘prachtig eenvoudig’ zonne-energiesysteem. Deze week is het weer tijd voor zo’n fijn projectblog. We blijven dicht bij huis in het groene en vooruitstrevende Almere Oosterwold. Het gaat onder andere over het uitgebreide en informatieve voortraject, over de flexibiliteit van ons monteursteam en het prachtige eindresultaat op maat. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

Zonnepanelen in Blaricum Bijvanck: esthetisch en kwalitatief hoogstaand

Almere is en blijft onze thuisbasis. Maar steeds vaker trekken onze installatieteams Nederland in om ook buiten het Almeerse nieuwe klanten te verblijden met onze kwalitatieve en kostenbesparende zonne-energiesystemen op maat. In het projectblog van deze week zoomen we in op een installatie in de wijk Blarcium Bijvanck. En kijken we naar andere mooie en kostenbesparende projecten die we hier hebben uitgevoerd en gaan uitvoeren.

Lees meer

Zonnepanelen aan de Koggewagen in Blaricum – Deel 3

In de maand januari zijn we in Blaricum van start gegaan met het speciale straatproject aan de Koggewagen. De renovatiecommissie aldaar besloot - na uitgebreid contact met onze adviseur Allard Tjon - te kiezen voor BestBuySolar als installateur van hun kostenbesparende en hoog vermogen zonne-energiesystemen. Na de eerste succesvolle installatie bij de voorman van de commissie en de daaropvolgende installaties presenteren we u deze week deel 3 van het Koggewagen project te Blarcium. Benieuwd naar de eindresultaten? Lees dan snel verder!

Lees meer

Zonnepanelen in Almere: een dak op het noorden

‘Denken in mogelijkheden’. Het is misschien wel één van de belangrijkste motto’s voor ons als zonnepanelenbedrijf. Waar het ene dak ‘een walk in the park’ is, moeten we bij het andere dak onze hersenen kraken om tot een stabiel, veilig en rendabel zonne-energiesysteem te komen. Het project in Almere Tussen de Vaarten dat deze week centraal staat in ons projectblog is zo’n hersenkraker. Maar het eindresultaat mag er dubbel en dwars zijn!

Lees meer

Het Koggewagen project in Blaricum – deel 2

Twee weken geleden lieten we jullie kennis maken het prachtige straatproject aan de Koggewagen in Blaricum. De renovatiecommissie aldaar besloot - na uitgebreid contact met onze adviseur Allard Tjon - te kiezen voor BestBuySolar als installateur van hun kostenbesparende en hoog vermogen zonne-energiesystemen. Na de eerste succesvolle installatie bij de voorman van de commissie presenteren we u deze week vier nieuwe zonne-energiesystemen. Dit zijn de prachtige en kostenbesparende eindresultaten!

Lees meer
BS076 - Zonnepanelen Almere plat dak (Cover)

Zonnepanelen in Almere: effectief en slim ingericht

In het projectblog van deze week staan we uitgebreid stil bij een zonnepanelenproject in ons eigen Almere waar we zeer trots op zijn. Niet het aantal zonnepanelen of het esthetische aspect maken dat dit zonnepanelenproject in het oog springt. Nee, bij dit project draait alles om het zo effectief en slim mogelijk inrichten van een relatief klein dakoppervlak. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan gauw verder!

Lees meer
BS075 - Zonnepanelen Koggewaag Blaricum (Cover)

Het Koggewagen project in Blaricum – deel 1

Aan de Koggewagen in het mooie Blaricum heeft ons installatieteam namelijk de eerste zonnepaneleninstallatie in een groot straatproject afgerond. De renovatiecommissie aldaar besloot - na uitgebreid contact met onze adviseur Allard Tjon - te kiezen voor BestBuySolar als installateur van hun kostenbesparende zonne-energiesystemen.

Lees meer

Zonnepanelen in Almere: slim, esthetisch en rendabel

Voordat we een spiksplinternieuw Projectblog induiken, willen we jullie allemaal een zonnig en voorspoedig 2021 wensen. We trappen het nieuwe jaar af met een prachtig zonnepanelenproject in ons eigen Almere. In de Eilandenbuurt hebben we een slim, esthetisch zeer verantwoord en betrouwbaar zonne-energiesysteem geïnstalleerd. Benieuwd naar het verhaal en eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Een zakelijk zonnepanelenproject in Almere: slim, efficiënt en toekomstgericht

In Almere Muziekwijk zijn we aan de slag gegaan met een ambitieus en zeer slim zonne-energiesysteem. Op de platte daken van Ambiance Zonwering Flevosol en Emerald Trading hebben we twee slimme, efficiënte en toekomstgerichte zonne-energiesystemen geplaatst van elk 60 zonnepanelen groot. Welke voordelen levert het u als bedrijf op om zonnepanelen te plaatsen en wat is er zo slim aan deze twee zakelijke systemen? Lees het nu.

Lees meer

Zonnepanelen in Almere: de schoonheid van eenvoud

Tijd voor een onvervalste ‘thuiswedstrijd’. In het projectblog van deze week nemen we jullie mee in de voorbereiding en uitvoering van een ‘eenvoudig’ doch kwalitatief hoogstaand én kostenbesparend zonne-energiesysteem. Hoe verloopt de voorbereiding precies en hoe gaan we om met onvoorziene tegenslagen tijdens een installatie? Lees het nu!

Lees meer
(Cover) - Zonnepanelen Almere Oosterwold eindversie (1)

Zonnepanelen in Almere Oosterwold: van de buren moet u het hebben

Duurzaam, zelfvoorzienend en toekomstgericht. Drie termen die van toepassing zijn op de wijk Almere Oosterwold. De laatste jaren zijn wij als lokale Almeerse zonne-energiespecialist zeer betrokken bij veel zonnepanelenprojecten in deze speciale wijk. In het projectblog van deze week hebben we aandacht voor twee prachtige en zeer verschillende installaties bij buren. Benieuwd naar het verhaal en het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Een zonnepanelensysteem op maat in Almere: persoonlijk en kostenbesparend

Een premium kwaliteit en optimaal presterend zonne-energiesysteem, een nette en volgens de norm omgebouwde meterkast én een volledige voorbereiding voor de nieuwe keukenapparatuur in deze zelfde meterkast. En dat alles in één werkdag. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze week heeft één van onze eigen installatieteams het bewerkstelligd in Almere. Benieuwd naar het verhaal en het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer
Zonnepanelen Nieuwegein eindresultaat (Cover) wide

Een hoogstaand en efficiënt zonnepanelensysteem in Nieuwegein

Of het nu gaat om het plaatsen van een zonne-energiesysteem op platte daken met een groot oppervlak, een schitterende vrijstaande villa met schuin dak of een mooi rijtjeshuis in Nederland. Het team van BestBuySolar gaat voor u op zoek naar een passend en rendabel zonne-energiesysteem dat voldoet aan onze kwaliteitsnormen en uw eigen voorkeuren. In het projectblog van deze week staat een prachtig zonnepanelenproject in Nieuwegein centraal. Het doel van ons en de klant: de ruimte op de verschillende daken van dit rijtjeshuis in Nieuwegein zo optimaal mogelijk benutten met hoog vermogen en premium kwaliteit (Bloomberg Tier one) zonnepanelen. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Een prachtig zakelijk zonnepanelensysteem in Diemen

‘t Kruidvat te Diemen is een maatschappelijk centrum met een verbindende functie in de wijk. Om deze sociaal maatschappelijke taak voortaan ook op een groene en duurzame manier uit te voeren, hebben wij voor hen een kostenbesparend en toekomstbestendig zonne-energiesysteem geïnstalleerd. Benieuwd naar de speciale onderconstructie, de hoog vermogen zonnepanelen en bovenal het schitterende eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer

Een zonnepanelensysteem van absolute topkwaliteit in IJsselstein

Een nieuwe week, een nieuw projectblog. Deze week strijken we neer aan de rand van het prachtige, Utrechtse IJsselstein. Aldaar installeerde wij een zeer mooi en kwalitatief hoogstaand zonne-energiesysteem. Naast de unieke zonnepanelen en betrouwbare omvormer speelt vooral het persoonlijke contact en de uitgebreide voorbereiding door onze eigen adviseur een belangrijke rol bij dit project. Benieuwd naar het schitterende eindresultaat? Lees dan snel verder!

Lees meer
COVER-Zonnepanelen-Almere-Oosterwold-zijaanzicht

Zonnepanelen in Almere Oosterwold: een straatproject op maat

In het projectblog van deze week bekijken we niet één maar drie prachtige zonnepanelenprojecten. Voor drie huishoudens aan de Senecalaan in Almere Oosterwold installeerden wij namelijk een kostenbesparend en duurzaam zonne-energiesysteem. Het thema ‘maatwerk’ staat nadrukkelijk centraal deze week. Verder bespreken we de uitgebreide voorbereiding, het persoonlijke contact tussen onze adviseur en de bewoners en natuurlijk het schitterende eindresultaat. Lees snel verder!

Lees meer
Cover-Zonnepanelen-pat-dak-Almere-Oosterwold

Zonnepanelen in Oosterwold: een huis op zonne-energie

In het projectblog van deze week staan we uitgebreid stil bij een prachtig zonnepanelenproject in Almere Oosterwold. Als lokale Almeerse zonnepartner zijn wij de laatste jaren zeer actief in deze vooruitstrevende Almeerse wijk. We hebben ruimschoots aandacht voor de intensieve samenwerkingen met de klant tijdens het voortraject en bekijken de stapsgewijze opbouw van het zonne-energiesysteem op de installatiedag. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Lees meer

Zonnepanelen in Breukelen: een hoge opbrengst dankzij maatwerk

Een nieuwe week, een nieuw projectblog. Deze week nemen we u mee naar het Utrechtse Breukelen. Aldaar hebben wij op een ‘gewone’ rijtjeswoning een zeer speciaal en rendabel zonne-energiesysteem geplaatst. Dankzij een zeer gedegen voorbereiding, een zeer precieze uitvoering én kwalitatief hoogstaande materialen geniet deze klant nu van een zeer mooi, rendabel en toekomstbestendig zonne-energiesysteem. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan nu ons nieuwe blog!

Lees meer
Zonnepanelen Almere Overgooi COVER

Een schitterende en zeer efficiënte zonnepaneleninstallatie in Almere Overgooi

Elke week installeren onze eigen teams tussen de 20 en 30 prachtige, duurzame en rendabele zonne-energiesystemen. Op iedere installatie zijn wij even trots en we doen voor iedere klant ons uiterste best om samen tot de beste zonne-energieoplossing te komen. Toch zijn er installaties waar we nog eens extra fier op zijn. De zonnepaneleninstallatie in de Almeerse wijk Overgooi die deze week centraal staat in ons blog is daar een prachtig voorbeeld van. Duurzaam, zeer efficiënt over het dak verdeeld en een lust voor het oog. Lees er nu alles over!

Lees meer
COVER Zonnepanelen plat dak laag (1)

Een speciaal en zeer rendabel zonnepanelenproject in Almere Nobelhorst

In het blog van deze week staan we uitgebreid stil bij een mooi zonnepanelenproject in het prachtige Almere Nobelhorst. Op het platte dak van de uitbouw én het huis heeft één van onze eigen installatieteams een duurzaam en rendabel zonne-energiesysteem geïnstalleerd bestaande uit 21 zonnepanelen. We staan uiteraard uitgebreid stil bij de geïnstalleerde premium kwaliteit

Lees meer
Zonnepanelen garage

Een prachtige zonnepanelen opstelling in Almere Literatuurwijk

Het is weer tijd voor een prachtig zonnepanelen project geïnstalleerd door één van onze eigen installatieteams. Deze week blijven we dichtbij huis. In Almere Literatuurwijk hebben we een op een zeer speciaal plat dak maar liefst 27 premium kwaliteit en hoog vermogen zonnepanelen geïnstalleerd. Benieuwd naar de precieze voorbereiding, de gebruikte materialen en het schitterende eindresultaat? Lees dan hier het verhaal!

Lees meer
Zonnepanelen Schuin dak

Een schitterend zonne-energiesysteem in Amsterdam

Alle zonne-energiesystemen die wij installeren hebben hun eigen verhaal. Deze week hebben we uitgebreid aandacht voor een prachtig symmetrisch en hoog vermogen zonne-energiesysteem in Amsterdam. We nemen jullie mee in de uitgebreide voorbereiding van dit schitterende project, de minutieuze uitvoering door één van onze eigen installatieteams en laten jullie op een zeer speciale manier kennismaken met het prachtige eindresultaat. Veel lees- én kijkplezier!

Lees meer

Zonnepanelen in Almere Haven – Zeer mooi en toekomstbestendig

Hoe combineer je de energiebehoefte en specifieke wensen van een nieuwe klant met het grote aantal mogelijkheden dat zijn dak biedt? In ons blog van deze week laten we het u zien. We staan uitgebreid stil bij de technische software van onze partner Solar Monkey, de mooiste zwarte zonnepanelen en we zoomen in op het stabiele, betrouwbare en toekomstbestendige Enphase systeem. Lees het nu.

Lees meer
BS005 Zonnepanelen - Almere Parkwijk zonnepanelen

Een prachtige plat dak installatie in Almere Parkwijk

Als echt Almeers bedrijf installeren wij van Breda tot Zwolle en van Ochten tot Heemskerk rendabele en duurzaam zonne-energiesysteem. Wij vinden het echter extra leuk als we een inwoner uit onze eigen Almere blij mogen maken met een nieuw zonne-energiesysteem. In het blog van deze week vertellen we jullie daarom alles over een prachtige installatie op een plat dak in Almere Parkwijk.

Lees meer
Zonnepanelen op een plat dak

Een bijzondere duo installatie in Hilversum

In Hilversum stond begin deze maand een bijzonder duo project op de agenda. Onze coördinator Sales & Marketing Kai van de Wiel geeft jullie in onze nieuwe blog een inkijkje in het uitgebreide voorbereidingsproces van deze installatie op maat en laat jullie het eindresultaat zien.

Lees meer
SunPower Henk

Een weloverwogen SunPower zonne-energiesysteem in Woerden

Onlangs installeerden één van onze eigen teams een zeer rendabel en hoog vermogend SunPower zonne-energiesysteem in Woerden. We gingen op bezoek bij onze klant om te vragen wat voor hem de doorslag gaf om met ons samen te werken.

Lees meer
Zonnepanelen op plat dak

Zonnepanelen in Almere Oosterwold

Het aanzicht van zonnepanelen op de daken in Almere Oosterwold is een vertrouwd beeld. In deze nieuwe wijk bouwen de bewoners de huizen van de grond af aan op én leggen daarbij zonnepanelen.

Lees meer
Zonnepanelen woningbouw Heemskerk

Een dag op pad met ons ‘Montageteam Woningbouw’

Als Almeerse zonnepanelenspecialist installeren wij week in week uit duurzame en rendabele zonne-energiesystemen op de daken van zakelijke en particuliere klanten binnen en buiten Almere. Daarnaast gaat een aantal van onze eigen installatieteams iedere dag op pad in opdracht van verschillende woningbouwcorporaties. Wat komt er allemaal kijken bij deze woningbouwklussen en wat is het belang van deze installaties? Om deze vragen te beantwoorden geven we jullie een inkijkje in een dag van ons ‘Montageteam Woningbouw’.

Lees meer
Afbeelding Looyengoed

Het jaar van BestBuySolar: een terugblik op 2019

Vele projecten én interviews later is het hoog tijd om terug te blikken op 2019. Welke projecten hebben we verwezenlijkt en wat gaat de toekomst ons brengen?

Lees meer
Zonnepanelen bij Jack

Een interview met Jack en Jenny over hun zonne-energiesysteem

In december 2019 installeerden wij een zonne-energiesysteem bij Jack en Jenny aan de Mandarijnstraat in Almere Parkwijk. Deze week spreek ik met hen over het installatieproces, de financiële voordelen van een zonne-energiesysteem en hun keuze voor BestBuySolar als uitvoerende partij.

Lees meer
Zonnepanelen Louis Almere Parkwijk

Een interview met Louis uit Almere Parkwijk

We interviewden Louis, waar we in december zonnepanelen bij installeerden in Almere Parkwijk. Benieuwd hoe hij dat ervaren heeft?

Lees meer
Foto villa Almere Parkwijk

Zonnepanelen op een vrijstaande villa in Almere Parkwijk

Vrijwel ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Of het nu gaat om een schuin dak met dakpannen, een plat dak met bitumen en grind of een vrijstaande villa met meerdere dakvlakken.

Lees meer
Zonnepanelen op maat in Almere Parkwijk

Een zonne-energiesysteem op maat in Almere Parkwijk

In Almere hebben we recent een project opgeleverd waarbij we panelen op een plat en schuin dak én op een dakkapel hebben geïnstalleerd. Benieuwd hoe we dat hebben aangepakt?

Lees meer
Project Werkhoven

Een mooi systeem met een speciale aansluiting in Werkhoven

In het zonovergoten Werkhoven monteerde ons team 13 zonnepanelen. Belangrijk was een esthetische opstelling met een hoog rendement. Benieuwd naar de aanpak?

Lees meer
Landsmeer

Een uitdagende installatie in Landsmeer

‘Geen installatie te lastig en geen uitdaging te groot.’ Met deze motivatie is ons team bestaande uit een adviseur, monteurs en een elektricien aan de slag gegaan in Landsmeer. De uitdaging voor dit project bestaat uit een schuin dak met aan beide zijden dakkappellen. Bovendien zijn er zes dakvlakken waarop 21 hoog vermogende zonnepanelen gemonteerd moeten worden. Ook moet het kabeltraject aangelegd worden van de zolder naar de meterkast.

Lees meer
Zonnepanelen Zina

15 zonnepanelen bij Zina

Onlangs leverden we de aanleg op bij Zina. 15 zonnepanelen met een totaal vermogen van 4.800 Wp. Benieuwd naar Zina’s ervaring? Lees het in dit interview.

Lees meer

Een plat dak met mogelijkheden in Almere

Een plat dak en zonnepanelen zijn een gouden combinatie. Een plat dak geeft de ruimte om zonnepanelen zo optimaal mogelijk richting de zon te plaatsen, waardoor een zo hoog mogelijk rendement kan worden behaald. Onlangs hadden we te maken met een plat dak bij een project in ons eigen Almere, waarbij alle mogelijkheden en voordelen van een plat dak naar voren komen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Lees meer
zonnepanelen leggen

Een uitdagend project in de bossen bij Amersfoort

Of het nu gaat om een zonne-energiesysteem van acht zonnepanelen of een systeem van tachtig zonnepanelen, wij zien elk nieuw project als een uitdaging. Er zijn echter projecten die er voor ons als bedrijf uitspringen en het project dat in dit artikel wordt uitgelicht is zo’n klus. Benieuwd wat dit project zo speciaal maakt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Carla vertelt waarom eigenlijk iedereen voor zonnepanelen moet kiezen

De roots van BestBuySolar liggen natuurlijk in Almere. Daarom vonden wij het hoog tijd om deze duurzame en vooruitstrevende stad in te trekken en een trotse eigenaresse van zonnepanelen aan het woord te laten. We spraken met Carla over het installatieproces van haar zonne-energiesysteem en de reden waarom eigenlijk iedereen voor zonnepanelen moet kiezen. Lees snel verder!

Lees meer

Zevenentwintig zonnepanelen in Hoofddorp

In Hoofddorp plaatsten we zevenentwintig zonnepanelen bij Hugo. We interviewden Hugo om te zien hoe het installatieproces is verlopen en waarom hij voor ons koos als duurzame partner. Benieuwd naar zijn ervaringen en overwegingen? Lees dan verder.

Lees meer
EEN ZAKELIJK PROJECT BIJ FREELIGHT B.V. IN ALMERE

Een zakelijk project bij Freelight B.V. in Almere

Naast het installeren van zonne-energiesystemen voor particulieren klanten, biedt BestBuySolar ook de mogelijkheid aan bedrijven om een zonne-energiesysteem te laten installeren op hun pand. Onlangs heeft één van onze eigen monteursteams de montage van een ambitieus project op zich genomen in Almere bij Freelight B.V. Benieuwd naar het eindresultaat van dit ambitieuze project in Almere? Lees dan verder!

Lees meer
Zonnepanelen in Almere

Een parallel geschakeld systeem op een plat dak in Gouda

Op een zonovergoten woensdag in mei is ons monteursteam neergestreken in Gouda. Hier staat een mooie klus te wachten op een plat dak. We gaan hier dertien premium zonnepanelen met hoog vermogen van LG Solar monteren. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan verder!

Lees meer
TER AAR – 19 ZONNEPANELEN

Ter Aar – 19 zonnepanelen

Voor een uitdagende klus in Ter Aar zijn onze eigen monteurs aan de slag gegaan met het installeren van 19 zonnepanelen op een schuin dak met een flink aantal ‘obstakels’. Om deze klus succesvol af te ronden hebben onze adviseurs alles tot in de puntjes voorbereid en zijn alle benodigde werkzaamheden vooraf met de klant besproken. Lees verder!

Lees meer
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen Almere
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak
Zonnepanelen op het dak