Ontmoet ons team

Allard Tjon

Hoofd Sales & Eigenaar

Het is fantastisch om je eigen bedrijf te hebben in de zonne-energie branche. We kunnen ons eigen DNA volgen en worden door niemand anders behalve onze klanten beoordeeld op de kwaliteit van ons werk. We doen wat we zeggen, we geven objectief en eerlijk advies aan potentiële klanten en we merken dat dit wordt gewaardeerd. Als lokale speler in de markt is mond tot mond reclame heel belangrijk en daar krijgen we enorm veel klanten door. Een mooiere beloning is er niet.

Wessel Uijterwaal

Hoofdmonteur & Eigenaar

Als mede-eigenaar en hoofdmonteur zorg ik ervoor dat alles aan de uitvoerende kant van ons bedrijf goed verloopt. Hierbij moet gedacht worden aan het opleveren van kwalitatief hoogwaardige zonne-energiesystemen, maar ook aan het opleiden en begeleiden van ‘onze’ monteurs en elektriciens. Daarnaast houd ik me graag bezig met de ontwikkelingen en vooruitgang op het gebied van duurzaamheid. Hoe kan ik hier met mijn ervaring en kennis aan bijdragen en hoe kunnen wij hier als BestBuySolar een rol in spelen? Het zijn belangrijke vragen waar ik me mee bezig houd, met het oog op een duurzamere samenleving.

Kai van de Wiel

Kai van de Wiel

Coördinator Sales & Marketing

Duurzaamheid is een topic dat mensen van mijn generatie erg bezighoudt. Als Coördinator Sales en Marketing kan ik mijn passie voor schrijven, mijn creatieve ideeën en mijn sociale skills enerzijds inzetten om klanten te helpen bij het aanschaffen van zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Anderzijds kan ik actief bijdragen aan een duurzamere samenleving door het stimuleren van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen.

Wie zijn wij

Met meer dan 4.000 succesvolle particuliere én zakelijke zonnepaneleninstallaties in de afgelopen jaren, is BestBuySolar jouw ervaren partner in zonne-energieoplossingen. We werken enkel met premium kwaliteit zonnepanelen waar wij zelf 100% achter staan en gaan altijd op zoek naar het zonnepaneel dat het beste aansluit bij uw wensen. Al onze activiteiten voeren we in eigen beheer uit. Zo verzorgen we onze eigen inkoop én kunnen we u door onze efficiënte kostenstructuur een hele scherpe project prijs aanbieden.

Naast de scherpe projectprijs en de kwaliteit van onze zonnepanelen, vinden wij het heel belangrijk dat u altijd op ons kan rekenen. Wij hebben het ons daarom tot doel gemaakt uw duurzame partner te zijn gedurende het gehele zonnepanelentraject: van het eerste persoonlijke contact en advies tot het installeren van de zonnepanelen en de service achteraf.

Waar staan we voor

“Een duurzame samenleving en hoe deze te bereiken?” Het is een zeer lastig vraagstuk, dat in de komende jaren als maar belangrijker zal worden. Wij zijn als bedrijf ooit gestart vanuit de gedachte dat we bij willen dragen aan deze duurzamere samenleving. Hoe? Door duurzame energie betaalbaar te maken voor iedereen.

Om dit doel te verwezenlijken hebben Wessel en Allard de handen ineengeslagen en hun kennis gedeeld. De één als monteur en specialist op het gebied van zonnepanelen, de ander als sales en marketing expert. Samen hebben zij met BestBuySolar een onafhankelijke, persoonlijke en duurzame partner in zonne-energie opgezet voor iedereen die zonnepanelen wilt aanschaffen in Almere en ver daarbuiten.

Zij zijn erin geslaagd met BestBuySolar bij te dragen aan een beter milieu tegen een zeer scherpe prijs voor u.

U op een persoonlijke en transparante manier bijstaan tijdens de aanschaf van zonnepanelen is ons andere grote doel. Het eerste contact, het advies, de vragen vanuit u, het installeren van de zonnepanelen en alle mogelijke zaken in de jaren daarna. Wij willen er te allen tijde voor u zijn. Niet alleen op papier, maar ook in de werkelijkheid. Wij zijn uw persoonlijke en duurzame partner in zonne-energie.