Hessel de Goeij

Hessel de Goeij

Hessel de Goeij

Verkoop adviseur / accountmanager

Vanaf november 2023 werk ik bij BestBuySolar. Ik maak deel uit van het sales team in de functie van verkoopadviseur/accountmanager voor zonnepanelen.

“Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen”

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Ik ben nog maar recent gestart bij BestBuySolar, 1 november 2023, maar mijn ervaringen tot nu toe zijn positief en ik geloof dat er veel goeds staat te wachten voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen. Het smaakt voor mij naar meer!

Hoe ervaar je de samenwerking met het team? 

Het is prettig samenwerken en een leuk team. Er heerst een fijne werksfeer waarin open en eerlijk wordt gecommuniceerd. Dat kan ik enorm waarderen. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt. Ik hoop in ieder geval nog lang met iedereen te mogen samenwerken.

Ik ben het meest trots op…

Ah, een makkelijke. Ik ben het meest trots op mijn zoontje, Lewis, van bijna 1,5! Zo’n mooi ventje. 

Ik moest het hardst lachen toen…

Ik ben gek op filmpjes van Lucky tv. Die kan ik blijven kijken. Een beetje fout, maar heel grappig! 

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

voetbalveld

Dat zal ergens op een  sportveld zijn. Padel, tennis of voetbal! Ik ben eigenlijk altijd al gek geweest op balsporten en sinds ik vorig jaar ben gestopt met selectievoetbal. Hierdoor kwam er ruimte voor meer hobby’s. Of in de kantine in het clubhuis met een biertje haha.. Ook breng ik natuurlijk graag tijd door met mijn gezin. Lekker wandelen met onze hond. We wonen om de hoek bij de Soesterduinen. Prachtige omgeving!


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Pizza, Napolitaanse pizza’s, en dan het allerliefste uit Italië. Ik heb een voorliefde voor Italië en Italiaans eten. Zoveel liefde en passie stoppen ze erin! Maar als slagerszoon kan ik een goed stuk vlees ook uiterst waarderen.