Vishengel met uitzicht

Omar BestBuySolar

Omar

Elektricien

Als elektricien zorg ik er in feite voor dat uw zonnepanelen veilig, netjes en werkend worden aangesloten in de meterkast. Van het kabeltraject tot de PV-groep in de meterkast ik installeer het voor u. Uit dit werk haal ik veel voldoening. Zowel dankzij het succesvol afronden van installaties als het blijven leren en doorgeven van deze kennis aan collega’s.

“Ik vind het vooral belangrijk om gewoon mijn werk goed te doen en me te blijven ontwikkelen.”

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

De samenwerking met het team is goed. Natuurlijk loop je individueel of samen wel eens tegen bepaalde problemen aan. Maar we staan altijd voor elkaar klaar en lossen het uiteindelijk samen op.

Ik ben het meest trots op…

Pfoe, dat vind ik een lastige vraag. Natuurlijk ben ik trots op dingen. Iedere keer als we bijvoorbeeld een project samen afronden geeft dat een goed gevoel, omdat je weer een klant hebt kunnen helpen. Ik vind het vooral belangrijk om gewoon mijn werk goed te doen en me te blijven ontwikkelen. En dat gaat erg goed.

Ik moest het hardst lachen toen…

Van tijd tot tijd gebeuren er leuke dingen op het werk. Je zult het misschien al vaker hebben gehoord, maar de kruipruimtes van klanten zorgen vaak voor leuke situaties. Bijvoorbeeld als er weer eens iemand een kruipruimte in moet die wel erg krap is. Of als we een grote kruipruimte hebben met meerdere toegangsluiken. Gelukkig komen we hier altijd goed uit.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Vishengel met uitzicht

Photo by Alan Bishop on Unsplash

Ik vind het heerlijk om ter ontspanning te gaan vissen. Ik heb thuis ook veel visgereedschappen staan. Vooral het gevecht dat je voert met een vis die aan je haak zit. Als ik dan een karper of een andere grote vis binnenhaal, voelt dat echt als een overwinning.


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Ja, Kai, hier kan ik dus echt niet kiezen! Ik houd enorm van lekker eten. Neem nu Rendang – Indisch stoofvlees – of Roti. En ook Döner en garnalen vind ik enorm lekker. Maar als ik echt moet kiezen? Dan toch maar Rendang! Of nee, toch garnalen! Ik weet het echt niet…