Bart van den Berg - BestBuySolar

Bart van den Berg

Bart van den Berg

Verkoop adviseur / Accountmanager

Ik maak vanaf juni 2023 deel uit van het Sales team als verkoop adviseur/accountmanager zonnepanelen.

“Ik maak mijn eigen agenda en kom regelmatig bij mensen thuis”

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Heel veel vrijheid en afwisseling in mijn functie. Dit is exact wat ik zocht en wat ik heb nodig heb om naar mijn mening goed te functioneren. Ik maak mijn eigen agenda en kom regelmatig bij mensen thuis. Waar ik wegens mijn horeca achtergrond ook erg van kan genieten.

Hoe ervaar je de samenwerking met het team?

Heel vriendelijk en eerlijk. We kunnen goed met elkaar overweg en helpen elkaar waar nodig. We gaan respectvol met elkaar om, maar schuwen niet om elkaar ergens op aan te spreken. Elke woensdag een meeting om elkaar weer scherp te houden.

Ik ben het meest trots op…

Mijn dochtertje Dani (4 jaar)

Ik moest het hardst lachen toen…

Hier heb ik heel lang over moeten nadenken voor het beste voorbeeld. Het zijn er gelukkig heel veel. Maar, ik lach het meest met mijn moeder tijdens het ‘mensen kijken’ wanneer we op een terras zitten.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

Op zondag sta ik op het voetbalveld

Op zondag sta ik op het voetbalveld. Even heerlijk die knop om en slap ouwenlullen met een koud biertje na afloop. Of in de sportschool 2x in de week om fit te blijven. In de speeltuin met mijn dochtertje of op een terrasje met familie of vrienden. Maar ik kan ook enorm genieten van alleen zijn en het kijken naar een goede film of serie.


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Pasta Carbonara, mits deze goed en huis gemaakt is! Ontdekt tijdens mijn periode bij een Italiaans restaurantje en ik wist niet dat een redelijk simpele pasta zo lekker kon zijn! Krijg er een gevoel van rust bij, intense smaken en altijd lekker gecombineerd met een wijntje of biertje. Tevens goed voor de energie en kracht!