oktober 16, 2019

BestBuySolar: uw zonne-energie specialist uit Almere

by BestBuySolar in Blog

Zeg je duurzaamheid, dan zeg je Almere. Het zijn twee termen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Als zevende stad van Nederland biedt Almere haar inwoners volop de ruimte om te experimenteren met zelfvoorzienende woningen en duurzame energie. De meest rendabele investering op het gebied van duurzaamheid is zonne-energie.

In Almere en omgeving zie je dan ook veelvuldig zonnepanelen prijken op de schuine en platte daken van bestaande en nieuwbouwwoningen. BestBuySolar is uw specialist op het gebied van zonne-energie in en rond Almere. Van het eerste advies tot ver na de succesvolle installatie van uw zonne-energiesysteem staan wij u bij. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan verder!

Het eerste persoonlijke contact

Een zonne-energie systeem is een aankoop die je niet regelmatig doet. Wanneer een nieuwe klant bij ons om advies vraagt, lichten we alle relevante opties toe: van de keuze tussen verschillende soorten zonnepanelen tot het verschil tussen een serie geschakeld systeem en een parallel geschakeld systeem. Een standaard offerte bestaat volgens ons dan ook niet. Om erachter te komen hoe wij in uw behoefte voor zonne-energie kunnen voorzien, willen we u en uw situatie goed begrijpen. Dit doen we niet alleen aan de hand van een eerste telefoongesprek, maar we komen ook graag naar uw dak kijken en bestuderen fotomateriaal. We verdiepen ons in de huidige situatie en met behulp van onze technische tools gaan we aan de slag met een persoonlijk advies op maat: een vrijblijvende offerte.

In kaart brengen van de woning

Of u nu in of rond Almere woont, als u voor zonne-energie kiest, komen wij voorafgaand aan de installatie bij u langs. Er zijn namelijk altijd een aantal vragen die we eenvoudiger bij u thuis ter plekke kunnen beantwoorden en bovendien maken we graag kennis. Ook maken we tijdens een klantbezoek van de gelegenheid gebruik om de woning in kaart te brengen. Zo bekijken we wat de meest geschikte plek is om de omvormer te monteren, wat de meest ideale route is voor het kabeltraject en hoe we op een veilige manier uw zonne-energie systeem kunnen aansluiten op uw meterkast.

Nadat we het werk samen hebben afgestemd en we uw akkoord op de offerte hebben ontvangen, plannen we een installatiedatum in (in de regel binnen 2 à 4 weken) en kunt u zich gaan verheugen op uw eigen zonne-energiesysteem.

De professionele installatie

Als alle voorbereidingen getroffen zijn, is het tijd voor een uiterst precieze en vakkundige uitvoering. Voor een installatie trekken wij in principe één dag uit. Zo kunnen we altijd anticiperen als we bijvoorbeeld worden verrast door een onvervalste hoosbui op de installatiedag. Voorafgaand aan de installatie zal de elektricien altijd de geplande werkzaamheden met u doornemen. Ook tijdens de installatie blijven we met u in contact waardoor u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Na een aantal uur werken liggen uw zonnepanelen op het dak en wekt het zonne-energiesysteem direct stroom op. Eén van onze eigen monteurs helpt u vervolgens met het installeren van een handige app waarmee u de prestatie van uw zonne-energiesysteem te allen tijde kunt bijhouden.

Uw partner voor, tijdens én na de installatie van uw zonne-energiesysteem

Wanneer we uw nieuwe zonne-energiesysteem hebben opgeleverd, houdt ons werk nog niet op. Gedurende de eerste tien jaar staan wij persoonlijk garant voor uw zonne-energiesysteem. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden én onze business partner regelt voor u geheel gratis de BTW teruggave.

Zonne-energie Almere en omstreken

Woont u in of rond Almere? Maakt u nog geen gebruik van zonne-energie? Wilt u een lagere energierekening? En wilt u bijdragen aan een duurzame leefomgeving? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en wij nemen direct contact met u op.