Blog

Onze persoonlijke afterservice voor uw zonnepanelen

Uw zonne-energiesysteem is geïnstalleerd, onze monteurs stappen in de bus en rijden weg. Dit lijkt sterk op het einde van het installatietraject van uw zonnepanelen, maar dat is natuurlijk niet zo. Ook na de installatie van uw zonnepanelensysteem blijven onze adviseurs, monteurs en logistieke binnendienst medewerkers u waar nodig bijstaan. In het kennisblog van deze week kijken we daarom uitgebreid naar onze persoonlijke afterservice en vertellen we hoe we u na de installatie van dienst zijn. Lees het nu!

Lees verder
Het grote potentieel van zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen en platte daken. Het is een combinatie met een enorm potentieel. Zowel in Almere als in de rest van Nederland zijn namelijk erg veel platte daken te vinden die zeer geschikt zijn voor het plaatsen van een veilig, betrouwbaar en zeer rendabel zonne-energiesysteem. Daarom staan we deze week uitgebreid stil bij het potentieel van zonnepanelen op platte daken. Lees er alles over in onze nieuwe kennisblog!

Lees verder
Zonnepanelen aanschaffen uit Almere: altijd aantrekkelijk

‘De aanschaf van zonnepanelen is het hele jaar door zeer aantrekkelijk.’ In het kennisblog van deze week leggen we u – aan de hand van drie argumenten – uit waarom dit zo is. Bent u benieuwd naar de voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen in het ‘laagseizoen’? En bent u benieuwd naar een greep uit onze mooie projecten? Lees dan snel verder.

Lees verder
De voordelen van het investeren in zonnepanelen

Het planbureau voor de leefomgeving (PBL) bracht deze week naar buiten dat de enige rendabele investering bij het verduurzamen van een woning de aanschaf van zonnepanelen is. Zelfs zonder subsidies is een investering in zonnepanelen zeer interessant en rendabel. Voor ons reden te meer om in het kennisblog van deze week hierop in te gaan. Waarom is het investeren in zonnepanelen zo rendabel en welke middelen heeft u tot uw beschikking om deze investering te maken? We leggen het u allemaal uit.

Lees verder
Zonnepanelen & tropische temperaturen: effecten, koelen en eigen onderzoek

De thermometer in onze huizen en tuinen geeft al een week lang tropische temperaturen aan. De zon schijnt dus volop en het is ook ontzettend warm. Wat is nu het effect van dit zeer warme weer op het rendement van uw zonnepanelen? In het kennisblog van deze week gaan we uitgebreid op deze vraag in én laten wij u de verrassende resultaten van ons eigen onderzoek zien.

Lees verder
Wat is het beste zonnepaneel voor u?

Wat is het beste zonnepaneel voor uw woning? Het is een belangrijke vraag die centraal staat gedurende het gehele installatietraject. Allereerst zijn uw wensen en voorkeuren natuurlijk een doorslaggevende factor. Daarnaast zijn er echter nog een aantal belangrijke factoren aan de hand waarvan u samen met onze adviseur bepaald welk zonnepaneel het beste bij uw situatie past. In het blog van deze week gaan we uitgebreid op deze factoren in en laten wij u een paar prachtige voorbeelden zien van succesvolle installaties op maat.

Lees verder
Prachtige zonnepanelen en een slimme laadpaal in Almere

In het blog van deze week hebben we ruimschoots aandacht voor een prachtige en zeer bijzondere installatie in ons eigen, mooie Almere. Naast de 18 volledig zwarte en hoog vermogen zonnepanelen van URE, de Enphase Micro Omvormers en de Envoy communicatiemodule hebben wij hier iets zeer speciaals geïnstalleerd. Een duurzame, efficiënte en slimme zappi laadpaal van MyEnergy. Benieuwd naar alle ins en outs van deze duurzame en slimme combinatie? Lees dan snel verder.

Lees verder
Zonnepanelen uit Almere: de persoonlijke after service

In het kennis blog van deze week nemen we u mee in ons persoonlijke after service traject. Na een gedegen voorbereiding en een kundige installatie is het voor ons als lokale Almeerse zonnepanelen installateur erg belangrijk dat wij het traject netjes met u afronden. We bespreken onder andere onze gratis BTW teruggave service, het aanmelden voor terugleveren van energie en de monitoring app. Heeft u hulp nodig of bent u benieuwd naar alle ins en outs? Lees dan hier verder.

Lees verder
De BTW teruggave op zonnepanelen: 3 verschillende scenario’s

De BTW teruggave voor zonnepanelen is één van de financiële voordelen die de aanschaf van een zonne-energiesysteem zo interessant maakt. In het blog van deze week gaan daarom we dieper in op deze BTW teruggave bij de aanschaf van zonnepanelen. Aan de hand van drie verschillende scenario’s laten we u zien hoe dit in zijn werk gaat en hoe wij u hierbij (met behulp van onze business partner) kunnen assisteren.

Lees verder
Alles over zonnepanelen op een plat dak

De mogelijkheden voor zonnepanelen op platte daken zijn enorm. Of het nu gaat om het dak van uw huis, de garage, de uitbouw of de dakkapel. Wij kunnen voor u een hoog vermogen en betrouwbaar zonne-energiesysteem installeren op het platte dak. In ons kennisblog van deze week gaan we uitgebreid in op deze mogelijkheden, kijken we naar de opbrengst en veiligheid van zonnepanelen op een plat dak én hebben we een schitterend voorbeeld uit de praktijk.

Lees verder