Foto Robin Bottenheft bij BestBuySolar

Robin Bottenheft

Robin Bottenheft

Verkoop adviseur / accountmanager

Sinds oktober 2023 ben ik werkzaam binnen BestBuySolar. Hierbij vervul ik die functie als verkoopadviseur/accountmanager voor zonnepanelen.

“Zo weten wij elke dag elkaar naar een hoger niveau te tillen”

Hoe ervaar je het werken voor BestBuySolar?

Samenwerking binnen ons team is onmisbaar, sterker nog, het is een must! Zo weten wij elke dag elkaar naar een hoger niveau te tillen en zorgen we ervoor dat we als team optimaal functioneren.

Ik ben het meest trots op…

Ik ben het meest trots op de kleinkinderen. Elke week komen zij bij ons thuis en op deze manier kunnen we een goede band met hen opbouwen.

Ik moest het hardst lachen toen…

De meest lachwekkende herinnering was samen met mijn broer. ’s Nachts kwamen wij de keuken binnen en zagen wat voor chaos een gast had achtergelaten in de keuken. Het leek wel alsof een paar ratten zich hadden uitgeleefd. Met een knipoog zei ik tegen mijn broer: “We had a rat in the kitchen.” Een hilarisch moment dat nog steeds voor veel gelach zorgt.

Als we jou buiten werktijd tegen komen, wat doe je dan het liefst? En waarom?

lievelingseten cannelloni

Buiten werktijd kom je me waarschijnlijk tegen in een restaurant. Ik waardeer de uitgebreide keuken die Nederland te bieden heeft enorm. Thuis probeer ik die dan weer toe te passen, geïnspireerd door de heerlijke smaken die ik heb ontdekt in restaurants.


Je mag je hele leven nog maar 1 gerecht eten. Wat zou het zijn? En waarom?

Ik ben gek op cannelloni. En dan het liefste gevuld met diverse vis in tomaten roomsaus, afgetopt met cheddarkaas.